Intrebari frecvente

Cine sunteti ?

Suntem importator exclusiv To be Bride in Romania. To be Bride reprezinta unul din cele mai importante branduri rusesti in moda. Doar in Moscova exista 6 saloane, la care se adauga alte cateva zeci in intreaga Rusie. Produsele to be Bride sunt distribuite in intreaga lume.

 

Toate rochiile prezentate se afla pe stoc?

Datorita faptului ca portofoliul To be Bride cuprinde peste 80 modele de rochii de mireasa in doua nunate (alb sau ivory) si peste 200 rochii de seara si cocktail, toate in marimi diferite, nu exista posibilitatea de a exista stocuri pentru toate aceste produse. Rochiile sunt importate din Rusia express pentru dvs, in urma unei comenzi ferme.

 

Cat timp dureaza comanda?

Accesoriile (voaluri de mireasa, voalete, manusi, posete, ciorapi) de obicei le avem in stoc in Romania, astfel incat livrearea dureaza 1-2 zile.

In cazul rochiilor termenul este intre 5-20 zile lucratoare pana produsul comandat va ajunge la dvs. Termenul exact de livrare il puteti obtine telefonic de la un consultant To be Bride. 

 

De unde stiu ce masura sa comand?

Pe pagina produsului gasiti tabelul de marimi si indrumarul Cum ma masor. In urma comenzii efective veti fi contactata de un consultat To be Bride pentru dimensiunile in bust, talie si sold. Tot atunci vom stabili marimea potrivita .

 

Care sunt conditiile de plata?

Plata se face la livrare cu ramburs. Transportul este gratuit oriunde in Romania

 

Pot comanda o rochie daca nu sunt in Romania?

Da, livram si in tarile Uniunii Europene, dar in acest caz plata trebuie efectuata integral inainte de livrare, la care se adauga cheltuielile de transport pana in tara de destinatie. Pentru informatii suplimentare va rugam sa ne contactati

 

Cum procedez daca nu corespunde marimea?

Schimbam rochia cu marimea potrivita sau rambursam banii. Dar avem si atelier propriu de retus pentru modificari minore.

 

Cum procedez daca produsul recomandat nu-mi sta bine?

Pana acum nu am avut cliente nemultumite si ne dorim acest lucru in continuare. Ne adresam persoanelor care stiu exact ce doresc si ce model le avantajeaza. Daca ai dubii, puteti merge la un magazin pentru a proba produse similare inainte de a initia comanda. Toate pozele produselor de pe site-ul To be Bride sunt reale, la sedinta foto utilizandu-se aceleasi rochii si accesorii pe care le veti primi si dvs. Daca totusi produsul nu se potriveste, contacteaza-ne la 0740197095 pentru informatiile despre retur.